Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Lotul Halmeu“ rămâne după gratii
Ioana Gavrău  - Miercuri, 8 Iunie 2011
Magistrații Tribunalului Satu Mare au soluționat miercuri cererile de ridicare a măsurii arestului preventiv solicitate de apărătorii legali ale celor trei persoane cercetate în dosarul „Mita de la Vama Halmeu“. Judecătorii au respins cererile, considerând că aceștia trebuie să rămână în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare până în data de 15 iulie când le expiră mandatul.


Marți a avut loc o nouă înfățișare în cazul dosarului „Mita de la Vama Halmeu“ în care fosta şefă a vămii, Nicoleta Dobrescu, este cercetată de procurorii DNA pentru cumpărare de influenţă, alături de omul de afaceri clujean Florian Liviu, Ion Savu, alt afacerist din Cluj, Ioan Niţu şi Florin Feher.

Marți, după audierea celor trei inculpați, avocații lor au cerut instanței de judecată ridicarea măsurii arestului preventiv și înlocuirea cu o altă măsură neprivativă de libertate. Aceștia au motivat prin faptul că toate cele trei persoane aflate în arest au fost audiate, iar ancheta nu poate fi periclitată în acest fel.

Judecătorii sătmăreni au respins toate cele 3 cereri, inculpații vor rămâne în arest până în data de 15 iulie 2011.
2065 vizite
Distribuie pe